HEB JIJ HET GEVOEL DAT JE ZIT TE WACHTEN TOT JE DROOMLEVEN BEGINT?

 

Een leven dat in balans is, waarin je rust en ontspanning vindt en waarin je het vermogen hebt om dingen beter los te kunnen laten. Maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken omdat je je overal verantwoordelijk voor voelt en je vaak schuldig voelt als je voor jezelf kiest? Heb je tot nu toe buiten jezelf gezocht naar dé manier om je leven te leiden en heb je lang de  illusie gehad dat als je dat ene antwoord zou vinden dat dán al je problemen opgelost zullen zijn? Dat je dan een vervuld leven kunt gaan leiden? Begint het je langzaam te dagen dat je dat antwoord nooit buiten jezelf zult vinden? Ik zie dat veel moeders steeds harder gaan werken, zichzelf nog meer opleggen, zich nog gejaagder voelen en soms helemaal vast lopen. Kortom, de verbinding met zichzelf volledig kwijt zijn.

Wil je NU iets veranderen omdat je weet dat je anders aan het eind van je leven terug kijkt en denkt: ‘had ik maar de moed gehad om mijn eigen leven te leven.’ Wil je vanaf nu alles doen wat nodig is om de verbinding met jezelf weer te herstellen zodat je JOUW droomleven steeds meer vorm kunt gaan geven? Zodat je aan het eind van je leven terug kunt kijken en kan zeggen: ik heb MIJN leven geleid.

Wil je vanaf nu alles doen wat nodig is om? 

Maar vraag je je af hoe je dat kunt bereiken?  

 

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wat fijn dat je hier bent. Als eerste wil ik tegen je zeggen: STOP! Stop met zoeken buiten jezelf en jezelf nog meer opleggen. Alles wat je nodig hebt, is er al. Wat je NU nodig hebt, is stil staan, bij jezelf en aandacht geven aan jezelf. Ondanks de hectiek en het gevoel van gejaagdheid de moed hebben om stil te gaan staan, naar binnen te keren en te luisteren naar wat jij nodig hebt. Kiezen voor de zachte weg, The way of Love en dan komen alle antwoorden vanzelf uit jou naar boven. Ik laat je graag zien hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Ik heb een supermooi bewustzijnstraject voor je gemaakt: ‘The way of L.O.V.E.’. waarin je bewust gaat kiezen je te laten leiden door liefde i.p.v. angst. ‘The way of L.O.V.E.‘ is een 12 weken durend mini-retraite-wandeltraject. Tijdens de tweewekelijksegroepswandelsessies ga je  d.m.v. het doorlopen van de L.O.V.E.-methode die ik ontwikkeld heb, direct ervaren hoe je de verbinding met je zelf weer kunt herstellen vanuit liefde en zachtheid. Hierdoor kom je in contact met dat wat voor jou van wezenlijk belang is om een zinvol en gelukkig leven te kunnen leiden en ga je manieren vinden om je leven daarnaar vorm te geven.


Wat levert ‘The way of L.O.V.E.’ je op: 

 • ·ontspanning zodat je je minder gejaagd en gestrest voelt
 • ·rust en helderheid in je hoofd, zodat je beter kunt focussen
 • ·zelfvertrouwen waardoor je je realiseert dat jijzelf alle antwoorden hebt 
 • toegang tot de L.O.V.E. community, een groep gelijkgestemden waarje (h)erkenning vindt en mee kunt delen
  waar je tegenaan loopt

 

Wat gaan we doen in ‘The way of L.O.V.E.?

In ‘The way of L.O.V.E.’ ga je de verbinding met jezelf weer herstellen en wie jij bent helemaal accepteren zodat je met dat alles vol zelfvertrouwen je droomleven kunt vormgeven, precies zoals jij dat wilt.

De L.O.V.E. methode:


Herstel in 4 stappen de verbinding met jezelf zodat je met ontspanning, liefde
en zelfvertrouwen jouw droomleven kunt gaan leven.

Leven vanuit de L.O.V.E. methode

L = Luisteren: door stil te worden te staan bij het:

O = Ongewenste: dat wat er niet mag zijn in je leven en waar je vanaf wil

V = Verlangen: dat waar je meer van wilt, waar je naar verlangt.

E = Erkenning:an alles wat er NU is (ongewenste, verlangen, groot en klein) waardoor transformatie plaats kan vinden, je met alles wat er is stappen kunt zetten en je leven vorm gaat geven

Voor wie is dit traject?


Dit bewustzijnstraject is voor moeders die er echt klaar voor zijn de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hoe zij dat willen leiden. Het is géén quick-fix waarin je nog meer time-management vaardigheden aanleert. Het is een keuze voor een andere levensstijl. Je bent bereid om dagelijks minimaal 20 minuten te investeren en elke twee weken op zondag 2 uur te investeren om bij de groepswandelsessies aanwezig te zijn. Je wilt groeien als mens en als moeder en je wilt voor je kinderen en de mensen om je heen een inspiratiebron zijn. Dit wil je doen in een groep van like-minded moeders die je steunen, die je vragen en twijfels herkennen en waar je mag zijn met alles wat er is.

Ik laat je ervaren hoe je de verbinding met jezelf kunt herstellen en hoe je vanuit dat contact met jezelf jouw droomleven kunt vormgeven, precies zoals jij dat wilt leiden.

Wat ik beloof is dat je thuiskomt bij jezelf. Dat je jezelf leert kennen, accepteren en liefhebben en dat je schuldgevoel, verplichtingen en verantwoordelijkheden die niet van jou zijn los laat. Je kunt er van op aan dat je bij mij in goede handen bent. Als geen ander ben ik in staat stil te staan bij wat er (in mij) is en van daaruit contact te maken met de wereld om mij heen. Door mijn rustige en liefdevolle betrokkenheid voel je tot diep in je tenen dat ook jij er mag zijn met alles wat er is. En dat je de toestemming voelt om jezelf te zijn. Altijd en overal.

 

Basic

€ 97,-
 • 6 groepswandelsessies (á 2 uur) in stilte met meditatie, natuur, beweging, onderlinge uitwisseling
 • deelname aan L.O.V.E. community voor huiswerk, inspiratie en ervaringen delen met andere deelnemers

VIP

€ 800,-
 • 6 groepswandelsessies (á 2 uur) in stilte met meditatie, natuur, beweging, onderlinge uitwisseling
 • deelname aan L.O.V.E. community voor huiswerk, inspiratie en ervaringen delen met andere deelnemers
 • seizoensstiltedag op een mooie locatie
 • gedurende 12 weken dagelijks een sachet Soul
 • 4 individuele 1-op-1 wandelsessies
 • gedurende 2 weken dagelijks een sachet Core