Schemerwandelingen

Stil staan bij jezelf en wat er is
Merk je dat je aan het malen bent, aan het zoeken bent buiten jezelf naar oplossingen voor de dingen waar je tegen aan loopt? Maar heb je vooral behoefte aan rust en helderheid in je hoofd en wil je dingen beter los kunnen laten?
Stop dan als eerste met koortsachtig zoeken buiten jezelf en vind je eigen antwoord door stil te staan bij jezelf en wat er is. Wat dat ook is.

Ik heb een manier ontwikkeld om de verbinding met jezelf weer te herstellen. Om je te laten ervaren hoe dat is, nodig ik je graag uit voor een Schemerwandeling. Op dat magische moment van de dag, het moment waarop de activiteit van de dag langzaam aan tot stilstand komt en het stil wordt, op dat moment loop ik elke eerste zondag van de maand met een groep en sta gezamenlijk stil bij de volgende vragen:

  • Wat in jouw leven mag er niet zijn? Waar wil je het liefst vanaf?
  • Waar word je blij van?

Door stil te staan bij jezelf en aandacht te geven aan wat er is:

  • Ervaar je direct meer ontspanning waardoor je weer in verbinding kunt komen met jezelf
  • Kom je tot rust waardoor je meer helderheid in je hoofd hebt
  • Realiseer je je dat JIJ het antwoord weet op al je vragen
  • Zie je weer mogelijkheden om (kleine) stappen te zetten.

Wil je ervaren hoe het is om stil te staan bij jezelf en ruimte te maken voor wat er in jou leeft en mijn manier van werken ervaren? 
Meld je dan aan voor een Schemerwandeling op elke eerste zondag van de maand
De Schemerwandelingen zijn kosteloos en geven je de mogelijkheid om mijn manier van werken te ervaren en te kijken of het vervolgtraject ‘The way of LOVE’ wellicht iets voor jou is.

Ik hoop je te zien tijdens een Schemerwandeling.

Praktisch
Wanneer         : elke eerste zondag van de maand
Locatie            : Naarden-Vesting, parkeerplaats Amsterdamsestraatweg/Adm. Helfrichweg
Starttijd           : varieert per maand, afhankelijk van zonsondergang; de precieze starttijd ontvang je als je je aanmeldt.
Max aantal     : maximaal 10 deelnemers, geen minimum
Wat                  : stiltewandeling met korte meditatie en gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennismaking met mijn manier van werken