Ik ben Minet Muizelaar en ik werk als bewustzijns- en stiltecoach. Ik werk met moeders die zich overal verantwoordelijk voor voelen en in de drukte van alle dag de verbinding met zichzelf zijn kwijt geraakt. Ze verlangen naar rust en balans in hun leven maar kunnen dingen maar moeilijk los laten waardoor ze weinig tijd vrijmaken voor zichzelf en hun dromen. Hierdoor staan ze met minder energie en focus voor wat er nodig is, en wat bij hen past, in het leven. In de verschillende trajecten die ik aanbied, laat ik hen zien en ervaren hoe zij deze verbinding met zichzelf weer kunnen herstellen. 

 

De kracht van stilte
Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om van tijd tot tijd de stilte op te zoeken om alleen te zijn met mijzelf. Om mijzelf op te laden. Daarna kan ik weer naar buiten treden en verbinding maken met de mensen om mij heen. En delen wat mij bezig houdt. Die stilte opzoeken doe ik op verschillende manieren. Eén van de krachtigste manieren is voor mij buiten wandelen in de natuur. Dat brengt mij altijd direct weer terug en in verbinding met mijzelf. Ik kan mijzelf dan weer beter ‘horen’. Ik ben dan ook bijna dagelijks te vinden op de Vesting-wallen rondom de Naarden-Vesting; voor mij een ultiem oplaadmoment.

 

Geluk
Ik word gelukkig van aandacht, stilte en veel tijd om alleen te zijn, van wandelen en buiten in de natuur zijn, van lummelen in huis, lezen. Van samenzijn met de mensen van wie ik hou. Ik word gelukkig van de gesprekjes die ik met mijn zoon voer en als hij mij vertelt over zijn kijk op de wereld. Ik word er gelukkig van als mensen luisteren naar elkaar, echt luisteren met aandacht en mededogen.

Missie in de wereld

Van ‘bewust worden’ naar ‘bewust zijn’; dat is waar ik voor sta en waar ik in geloof. Wat ik zelf wil leven. Samen met anderen te werken aan world peace door te werken aan inner peace. In verbinding met anderen werken aan worldpeace door te werken aan inner peace. Ik geloof echt dat mensen die zich dáárvoor inzetten, die zich verdiepen in en leven naar hun overtuigingen, drijfveren en talenten zónder zich te bemoeien met hoe anderen het zouden moeten doen, impact hebben. Ik geloof dat we dan samen de wereld kunnen creëren die we na willen laten aan onze kinderen. Dat we dan samen wereldvrede kunnen creeren. Dat geloof leidt mij in mijn keuzes en in mijn handelen en daarvoor zet ik mij iedere dag in, om dat te doen.